TØMRER OPGAVER I BEDSTE KVALITET


LN & Co ApS er for dig der ønsker dine tømrer opgaver udført i bedste kvalitet, og med det æstetiske for øje. Vi har mange års erfaring med alle typer af opgaver indenfor tømrer faget, og kan med 100% garanti stå inde for vores projekter - store som små.

Én af vores vigtigste værdier, er at lytte til vores kunders behov, og udfører vores opgaver med ordentlighed og uden besvær for dig som kunde. Vi er eksperter i at rådgive så du som kunde får den absolut bedste og mest brugbare løsning. En løsning som du bliver glad for i mange år frem!

Altid bedste kvalitet

Hos LN & Co ApS tager vi altid udgangspunkt i vores kunders behov, men rådgiver naturligvis gerne om valg af produkter, løsninger og kvaliteter i forhold til opgaven. 

De tømrer opgaver vi udfører, er altid med fokus på at kvaliteten er i top!

Alle opgaver er velkomne

Ingen opgaver er for store eller små for os, og alle kunder er lige vigtige. Vi ved hvor glade og tilfredse vores kunder er, uanset om det handler om nybyggeri, ombygning, reparation eller vedligeholdelse. Uanset hvad, garanterer vi dig den bedste og mest holdbare løsning.

Råd & Vejledning

Med vores kompetencer samt vores mange års erfaring og ekspertise, har vi masser af gode løsningsmuligheder  til gavn for vores kunder. Kontakt os gerne for gode råd og vejledning, eller lad os tage en snak, når vi alligevel besøger dig i forbindelse med et tilbud eller en opgave.