Hvem er vi?

LN & Co ApS er ejes og drives af Lars Brian Nielsen. Lars har været tømrer i over 20 år, og har en fortid i både større og mindre tømrer virksomheder.

Lars er kendt for sin sans for detaljen, samt pertentlighed både i forhold til løsninger for kunderne, samt ordentlighed når opgaver udføres og afsluttes. Han er en sand perfektionist, som også er en af de kvaliteter hans kunder sætter stor pris på, og der er årsagen til at de booker ham til opgaver igen og igen og igen.

Udover Lars bruger vi hos LN & Co ApS flere forskellige samarbejdspartnere, alt efter opgavens art. Alle vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt, og vi står til enhver tid inde for den kvalitet de leverer. Desuden er vi naturligvis altid ansvarlige for den samlede opgave vi er entreprenør på.


Kontakt gerne Lars på tlf. 3115 3232 og få en snak omkring netop din opgave!

Vores værdier

For os er noget af det vigtigste at leve op til vores kunders forventninger. Vores værdier er alfa omega i alle vores opgaver, tilbud og løsninger og er;

Kvalitet

Kvalitet for os er både kvalitet i det arbejde vi udfører, og brug af kvalitetsmaterialer. Vi har stor respekt for tømrer faget, og kun det bedste er godt nok for vores kunder.

Garanti

Vi står 100% inde for at levere det bedste til vores kunder, og kan garantere at du ikke fortryder dit valg af LN & Co ApS. Vi er din garanti for den bedste løsning i mange år frem.

Ordentlighed

Vi behandler både kunder og samarbejdspartnere ordentligt. En af vores fornemmeste opgaver, er at udføre opgaver med respekt for vores kunder og deres hjem. Vi behandler derfor altid tingene pænt, og forlader altid en opgave i ordentlighed.